Onze naambadges zijn ontwikkeld op basis van lange ervaring in de presentatieindustrie en worden gemaakt van hoogwaardig materiaal. De naambadges bestaan uit 3 losse componenten te weten de badge (carrier), de logosticker (textplate) en de naamstrip.

De carrier is gemaakt van aluminium aan de voorkant en metal aan de achterkant zodat de magneet een optimal contact oppervlak heeft.

De textplate is voorzien van een naamstrip en kan worden aangevuld met uw bedrijfslogo. Voor de naamstrip kan worden gekozen tussen een 12mm en 18mm breedte. De modelkeuze en layout is afhankelijk van uw wensen.

Het unieke van onze naambadges is het feit dat alle componenten los leverbaar en vervangbaar zijn. Indien een medewerker uw organisatie verlaat kan de naambadge worden voorzien van een nieuwe naamstrip en zo worden hergebruikt. Indien uw organisatie kiest voor een nieuw logo bestelt u alleen nieuwe textplates.

Het kiezen van de juiste badge voor uw organisatie is van vele factoren afhankelijk, wij zijn graag bereid u te adviseren om tot een juiste keuze te komen.